Fynn & Jaxx uit Zoetermeer zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Fynn & Jaxx!

Hondenoppas adres Zoetermeer: Fynn & Jaxx

Hallo oppassers,

Ik heb 2 lieve golden retriever reuen van 4 en 2,5 jaar jong, beide honden zijn intact.

Momenteel heb ik nog wel een lieve oppas, maar zij weet niet of ze volgend jaar nog kan blijven oppassen of dat ze buitenshuis moet gaan werken.
Vandaar dat ik nu op zoek ben naar een tweede oppasadres.

Ik heb mijn honden nooit langer dan 2 nachten laten logeren, maar omdat wij in de toekomst misschien wel op vliegvakantie zouden willen zou ik het fijn vinden om ze alvast bij iemand vertrouwd te laten raken voordat het zover is. Als het niet goed voelt dan laat ik ze ook niet achter.

Ik ben op zoek naar oppas voor incidentele opvang als wij een dagje/nachtje weg zijn met als het goed gaat voor de toekomst dus ook vakantie opvang.

Mijn oudste hond, Fynn, kan helaas niet met alle reuen samen, dus opvang met meerdere andere honden past niet voor hem. Ik zoek dus echt een oppas waar mijn honden de enigste honden zijn.

Fynn heeft helaas ook ocd bij zijn schouder en artrose dus hij heeft wel wat beperkingen qua activiteit.
Doordat hij wisselend reageert op andere reuen ben ik voorzichtig met wandelen in het losloopgebied. Ik loop zelf elke dag in het westerpark op een vast tijdstip zodat ik de honden ken die we tegenkomen. Bij bepaalde honden weet ik waarbij er veel spanning vrijkomt en dan draai ik me om en loop de andere kant uit.
Fynn is helaas meerdere keren gegrepen door andere honden waardoor hij zo is geworden. Er zit vanuit hem zelf geen centje kwaad in maar hij deinst dus niet meer terug als een ander de aanval inzet.

Mijn andere reu jaxx zit hoger in zijn energie dan fynn en kan met hem kan je heerlijk lange wandelingen maken. Een balletje vindt hij geweldig maar doe ik niet dagelijks, anders raakt hij zo gefocust daarop. Jaxx is een beetje waaks, hij blaft soms als er mensen langslopen, hij doet verder niks het is een goedzak. Hij is dol op zwemmen en apporteren.

Beide honden slopen niks, kunnen na gewenning even alleen zijn. Ze zijn gewend om 4x uitgelaten te worden waarvan 1 a 2 langere wandelingen, een snuffelronde van plm 30 minuten en voor het slapengaan een snelle plasronde. Beiden eten kvv. Ze zijn getiterd en hebben nog genoeg antistoffen tegen alle hondeziektes. Voordat ik ze breng zijn ze fris gewassen.

We hebben thuis twee katten en dat gaat goed maar met andere katten buiten willen ze er graag achter aan, dus liever ook geen katten bij de oppas thuis.

Ik hoor graag wie wilt kennismaken.

Groetjes Denise en pootje van fynn en jaxx.

Plaatsingsdatum: 14 september 2022

Hondenrassen

  • Golden Retriever

Contact met Denise

Meld je aan

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Zoetermeer (2716ND)
Provincie Zuid-Holland
Naam honden Fynn & Jaxx
Aantal honden 2
Geslacht honden Reu
Oppaslocatie Geen voorkeur
Honden gewend aan kinderen Ja
Honden gewend aan katten Nee
Honden gewend aan honden Nee
Honden geholpen Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
Gemiddelde reactietijd
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds September 2022
Laatst bijgewerkt September 2022
Laatste keer ingelogd

Wanneer wij een hondenoppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Hondenoppas gezocht
Niet gezocht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Nadat je contact opgenomen hebt kun je hier een beoordeling plaatsen.

In contact komen

Contact met Denise

Meld je aan

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Zoetermeer?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppasadressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Zoetermeer, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppasgezocht.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Zoetermeer?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina gaan!