Gizmo uit Roosendaal zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Gizmo!

Hondenoppas adres Roosendaal: Gizmo

Onze Gizmo is een Chihuahua reutje van 15 mei 2011. Het is geen rashondje (zeggen dat er ook iets van een vlinderhondje in hem zit ?) en is vanaf kleins tot zo'n 3 jaar geleden altijd meegegaan naar mijn werk in het Verpleeghuis waar dementerende ouderen wonen. Ik merkte op een gegeven moment dat hij meer rust wilde en ik zat minder op hetzelfde plek , vandaar dat hij nu alleen bij uitzondering nog weleens meegaat.
Nu blijft hij lekker thuis en kan prima alleen zijn vanaf 8.30u tot 18.30u 4 dagen per week wanneer ik werk. Ik woon samen met mijn man die ook alle dagen werkt overdag.
We hebben uitwonende kinderen die ook honden hebben waar Gizmo het prima mee kan vinden.

Gizmo is erg waaks , een echte chihuahua hihihii
we lopen 3 x per dag min een halfuur met hem of langer maar hij houdt ook erg van eten waardoor hij wel wat overgewicht heeft .
Hij krijgt altijd dezelfde brokken 2 x per dag en s "avonds een botje.
Onze Gizmo is gecastreerd en heeft een chip in zijn li schouderblad + geregistreerd. Hij krijgt alle inentingen en ook altijd tegen kennelhoest bij "Visdonk Hospitaal of Moerstraten.
Ik mag wel zeggen dat hij een geweldig leven heeft bij ons , we zijn erg gek op hem en ik ben een enorme dierenvriend. We nemen hem zoveel mogelijk overal mee naartoe , bv ook naar restaurants etc...

tot n u toe was hij altijd bij hondenopvang 'T Erfje in de Moer , waar jij biju hun eigen 2 hondjes en max 4 andere logees binnen in hun gezin werd opgenomen met een grote afgesloten tuin , Zij had alle papieren en ook EHBO , daar is hij altijd met liefde en aandacht geweest maar ze zijn verhuisd en heeft een baan genomen in de zorg waardoor zij geen opvanghondjes meer neemt.

Vandaar dat wij u op zoek zijn naar een nieuw adres waar ons Giz ook gewoon binnen in het huis bij de mensen mag zijn , want dat vindt hij heerlijk.

Ik zou graag eerst willen komen kijken en daarna evt. 1 proefnachtje of weekend o te ervaren hoe het met Giz gaat en visa versa .

Wij gaan gemiddeld 2 x per jaar (voor de corona) met vakantie en ik zoek tot nu toe in Julie '21 een logeeradres voor hem.

Plaatsingsdatum: 8 december 2020

Hondenrassen

  • Chihuahua, langhaar

Contact met Dian Scheepers

Meld je aan

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Roosendaal (4708NR)
Provincie Noord-Brabant
Naam hond Gizmo
Aantal honden 1
Geslacht hond Reu
Oppaslocatie Bij hondenoppas thuis
Honden gewend aan kinderen Ja
Honden gewend aan katten Nee
Honden gewend aan honden Ja
Hond geholpen Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 10%
Gemiddelde reactietijd 50 minuten
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds December 2020
Laatst bijgewerkt December 2020
Laatste keer ingelogd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Nadat je contact opgenomen hebt kun je hier een beoordeling plaatsen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Roosendaal?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppasadressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Roosendaal, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppasgezocht.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Roosendaal?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina gaan!