uit Emmeloord zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben !

Hondenoppas adres Emmeloord:

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare oppas voor onze viervoeters (regio Noordoostpolder).

Wij hebben een aardige beestenbende (meerdere kleine honden, katten, chinchilla’s en cavia’s) waaronder één hond met epilepsie (zie bijgevoegde solo foto) die wij om deze reden nooit alleen laten. Bijna altijd gaat zij met ons mee en voor de overige momenten hebben wij een fijne oppas gevonden die bij ons thuis komt. Dit zodat zij in haar eigen, vertrouwde omgeving kan blijven en er ook gelijk opvang is voor onze andere dieren in zo een geval. Aangezien wij momenteel echter ‘maar’ één oppas hebben en deze niet altijd kan zijn wij op zoek naar nog een vertrouwd iemand die af en toe eens kan bijspringen. Het komt niet vaak voor dat wij oppas nodig hebben aangezien ik arbeidsongeschikt ben en dus bijna altijd thuis kan zijn. Het is dus ook niet op vaste tijden/momenten dat wij een oppas zoeken. Maar bij ziekenhuisafspraken of uitjes waarbij ze echt niet mee kan is het fijn om iemand extra achter de hand te hebben. Zeker in de weekenden.
Een vereiste is wel dat de persoon over een auto beschikt want in geval van nood moet onze epilepsie patiënt snel naar de dierenarts vervoerd kunnen worden. Ook kunnen eventuele eigen honden helaas niet meegenomen worden naar ons huis vanwege onze eigen huisdieren. Uitlaten is niet nodig. Op dagen dat hier een oppas aanwezig is zijn onze honden gewend hun behoefte in de tuin te doen. Het gaat er echt alleen maar om dat er een oogje in het zeil wordt gehouden, eventueel medicatie wordt toegediend en er ingegrepen kan worden in geval van nood. Wij zijn nooit een nacht van huis dus het gaat alleen om dagdelen, soms wel tot laat in de avond als het een bezoek aan een voorstelling betreft waardoor wij pas wat later thuis zijn.

Heb jij interesse om af en toe een middag of avond op te passen bij ons thuis (tegen een geschikte bijdrage uiteraard, incl. reiskostenvergoeding, in overleg)? Neem dan aub contact op voor meer info!

Plaatsingsdatum: 2 augustus 2018

Contact met Wichita & Monique

Meld je aan

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Emmeloord (8302LD)
Provincie Flevoland
Naam hond
Aantal honden
Geslacht hond Reu
Oppaslocatie Geen voorkeur
Honden gewend aan kinderen Nee
Honden gewend aan katten Nee
Honden gewend aan honden Nee
Hond geholpen Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Juni 2013
Laatst bijgewerkt September 2020
Laatste keer ingelogd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Nadat je contact opgenomen hebt kun je hier een beoordeling plaatsen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Emmeloord?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppasadressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Emmeloord, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppasgezocht.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Emmeloord?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina gaan!