Bernice uit Nootdorp

Hallo, ik ben Bernice!

 Nootdorp: Bernice

Wij zijn op zoek naar een speelkameraad voor onze hond.

Wij hebben een 8 jaar oude boxerreu (een "hetje"), genaamd Pepper. Toen 6 jaar geleden onze andere boxer overleed, zijn wij begonnen met het opvangen van andere honden, mits het goed klikte. Pepper is zeer betrouwbaar, sociaal en stabiel en nooit tot last, terwijl hij overal mee naartoe gaat.

Het waren voornamelijk teefjes die wij hebben opgevangen, alhoewel Pepper niets heeft tegen leuke reuen. Hij is een goedzak, zélfs als een logé de baas wil gaan uithangen maar dát is niet onze bedoeling. Het is zíjn huis.
Nadat wij jaren diverse honden hebben over de vloer hebben gehad, zijn we tijdelijk gestopt wegens andere drukke bezigheden. Maar het wordt weer tijd voor wat lol!

HET LIEFST ZOUDEN WIJ EEN BOXER ERBIJ WILLEN. Pepper is de 7e boxer in mijn leven en ook waren diverse logés van dit fantastische ras.. Maar ook van andere honden hebben we genoten in de afgelopen jaren (van teckel tot labrador). In het begin van ons huwelijk hebben wij een Duitse herder gehad, waar mijn man mee heeft getraind.

Omdat Pepper al op middelbare leeftijd is, zoeken wij geen jonge, actieve hond, maar eentje die wel graag wil spelen, maar ook af en toe rust nodig heeft.
Onze wandelingen zijn gemiddeld 2 x daags 1 uur en 1 x circa 40 minuten.

Met onze honden hebben wij altijd de basis hondentrainingen gedaan en we verwachten wel dat de oppashonden zich ook weten te gedragen, naar mensen en dieren toe, maar ook in huis. Loslopen in het buitengebied moet probleemloos kunnen. Blaffers en slopers komen er niet in.

Wij hebben een flinke achtertuin met gras, een strandje en een hondenbad. In de auto kunnen 2 honden. We hebben zelfs een loopplank voor Pepper, wie weet heeft jullie hond daar ook baat bij.

Elke vorm van opvang is bespreekbaar. Een dag per week, een weekend of tijdens een vakantie. Van tevoren spreken wij eerst op neutraal terrein af, dan bij ons thuis en dan nog een dagdeel zonder baas oefenen. Als dat goed is gegaan, kunnen we tijdens een proefperiode wat langduriger aan elkaar snuffelen. Behalve tussen de honden moet het ook tussen de "bazen" klikken. De hond ophalen en thuisbrengen is mogelijk.

Behalve de zorg voor andermans honden hebben wij ook jaren voor kinderen van anderen opvang verzorgd (naschools en tijdens vakanties). Ons verantwoordelijkheidsgevoel is groot, wij weten hoe dierbaar kinderen én honden zijn.

Onze kinderen zijn het huis uit en Pepper vindt ons (zestigers) niet speels genoeg meer en dat klopt. Dus een leuke speelkameraad zou zeer welkom zijn. Wij zijn erg kieskeurig (want maar 1 hond erbij) en we gaan voor de lol die het oplevert. Als je nu al twijfelt of je hond voldoet aan onze wensen, zoek dan maar verder. Je kent je hond beter dan wij en het zou waarschijnlijk zonde van jouw en onze tijd zijn als het dan toch niet blijkt te klikken.

Bijzonderheden

 • Ervaring met puppy's
 • Wandelingen door het park
 • Wandelingen op het strand
 • Tuin
 • Ervaring met medicijnen toedienen

Ervaring met hondenrassen

 • Boxer
 • Duitse Herdershond Langstokhaar
 • Shih Tzu
 • Labrador Retriever

Contact met Bernice

Meld je aan

Samenvatting hondenoppas

Woonplaats Hondenoppas Nootdorp (2631NB)
Provincie Zuid-Holland
Ervaring als hondenoppas 5 - 6 jaar
Heeft zelf honden Ja
Reu
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Voorkeur oppaslocatie Bij mij thuis
Past op Grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 63
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 20
Per dag en nacht € 30
Uitlaten per keer € 10
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Januari 2023
Laatst bijgewerkt Januari 2023
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Nadat je contact opgenomen hebt kun je hier een beoordeling plaatsen.

In contact komen

Contact met Bernice

Meld je aan

Hoe werkt het?

 1. Hondenoppas Nootdorp zoeken

  Vind de beste hondenoppas in Nootdorp voor uw hond.
 2. Aanmelden

  Meld u gratis aan en neem direct contact op met Bernice.
 3. Reageren

  Vervolgens kunt u direct met de hondenoppas in contact komen door op de contactknop in het profiel te klikken. Verdere afspraken maakt u zelf met de hondenoppas.