• Aanmelden
  • Inloggen
Home IK BIED betrouwbare diensten aan!!!

IK BIED betrouwbare diensten aan!!!

Foto
Prijs: €10 per keer
Geplaatst op: 16 juli 2020
Bekeken: 89 keer
Beoordeling: Positief 0 Negatief 0

Dhr. Marcello Loturco

6 jaar, 2 maanden, 4 weken en 1 dag actief
Hilversum
Tel: telnr

  • Foto_13190
  • Foto_13191

Advertentietypen

  • Particuliere oppas

Beschrijving

Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest als assistent Anesthesist bij het AMC te Amsterdam, ben ik sinds februari 2009 met pensioen gegaan. Ik wil weer iets leuks gaan doen met mijn vrije tijd. De combinatie van iets doen wat ik leuk vind met dieren geeft mij een gelukkig en energierijk bestaan. Ik ben een groot dieren liefhebber vooral van honden, 🐕Waarom ik zoveel van honden 🐕hou?? Ik hou van honden omdat... Ze zijn trouw, je kan lekker met ze stoeien en op avontuur gaan, maar ook heerlijk knuffelen. Je kan ze 'kunstjes' leren en sporten met ze doen. Ze zijn blij als ze je zien. Ze kunnen lekker tegen je aanliggen. Ze zijn heerlijk om mee te werken. Ze hebben geen kritiek op je. Soms doen ze van die dingen, waardoor je helemaal de slappe lach krijgt.

Ik bied betrouwbare diensten aan.. Uw hond🐕bezoek ik graag bij u thuis en ik bouw snel een band op met de dieren op wie ik pas. Ik heb al diverse jaren meerdere keren opgepast bij diverse honden. Met een klant heb ik tijdens hun vakantie van 15 dagen, samen met mijn vrouw, op hun villa met hun drie honden 🐕🐕🐕 en 2 katten opgepast!!I Ik kan diverse referenties opgeven van diverse hondeneigenaren!! Dat is ook voor u prettig!! zodat u weet dat u te maken heeft met een zeer ervaren, stabiele, liefdevolle en duidelijk iemand,. Dan.. is uw hond 🐕 zeer goede handen bij mij zodat uw huisdier de aandacht krijgt die hij/zij verdient. Daarom bied ik mezelf aan als honden🐕oppas in Hilversum en omstreken, maximaal 10 km. Ik bied u een helpende hand waar het nodig kan zijn. Uw hond kom ik ophalen en ik ga 1 keer per dag met hem wandelen in de bossen!!.

Eventueel van maandag tot/met vrijdag. Een intakegesprek is echt belangrijk!!! In dit gesprek kunt u al uw vragen kwijt en alles vertellen over het karakter van uw hond 🐕 hoe ik het hem het zoveel mogelijk naar zijn zin kan gaan maken. Ik vraag 10,00 euro per wandeling en 20, 00 euro voor 2 keer (s'morgen en s'middag
Tot ziens
Marcello

Werkzaam in

  • Hilversum
  • Laren
  • Blaricum
  • Naarden

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 0

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *