• Aanmelden
  • Inloggen
Home Opvang voor uw hond

Opvang voor uw hond

Foto
Prijs: Zie omschrijving
Geplaatst op: 16 mei 2020
Bekeken: 61 keer
Beoordeling: Positief 0 Negatief 0

Dhr. Martin Steg

10 maanden, 1 week en 4 dagen actief
Huizen
Tel: telnr

Advertentietypen

  • Uitlaatservice
  • Particuliere oppas

Beschrijving

Mijn naam is Martin, 64 jaar woonachtig in Huizen en ben gepensioneerd. Dus ben ik 7 dagen per week beschikbaar voor honden dagopvang, uitlaat service / huisbezoek. Ik haal de hond dan bij u thuis op en ga tenminste 30 minuten wandelen. Meerdere keren per dag in overleg. Daarnaast zorg ik dat uw hond zijn voedsel krijgt. Ik bied ook dagopvang aan. Dan is de hond de hele dag bij mij thuis en wordt verzorgd. Ik bied ook logeermogelijkheden. Dus dagopvang, logeren en uitlaatservice. In overleg.

Mijn woonsituatie is een appartement. Maar kan wel over een ruime tuin beschikken. Er zijn veel bewoners in het wooncomplex met honden.Ik ben stapel gek op honden. Als kind een boxer gehad en zelf een Duitse Staander. Ik pas geregeld op een Boxer, die een speelkameraadje heel leuk vindt. Andere honden waar ik op pas of op heb gepast zijn o.a.: een Brenner Sennen een Schapendoes een Australische herder, een Heidewachtel. In principe kan ik met de meeste rassen goed omgaan. Je hond is bij mij in goede handen.

Ga veel en regelmatig met hond wandelen in omheind gebied waar honden veilig los kunnen lopen en met elkaar kunnen spelen. Ook boswandelingen. Er zijn parken, bos, uitlaat- gebied en water. Afhankelijk van het type hond wandel ik zeker 30 minuten tot een uur. Tenminste 3 maal per dag. Zelf heb ik geen tuin. Maar ik kan wel van een ruime tuin gebruik maken. Ik zie er naar uit om met je hond op te trekken. Graag eigen voedsel meegeven gedurende de dag wat hond nodig heeft. Dierenartsen vlakbij aanwezig.

Alle dagen zijn in overleg. Hond dient wel gebracht en gehaald te worden voor dagopvang. De kosten zijn 15 euro voor een hele dag. Logeren 30 euro. Dit is dag en nacht samen. Uitlaat service 5 euro per half uur. Ik zie er naar uit om met uw hond op te trekken en een leuke tijd met ze te beleven. Tot ziens. Groet van Martin

Werkzaam in

  • Hilversum
  • Laren
  • Blaricum
  • Naarden
  • 't Gooi

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 0

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *