• Aanmelden
  • Inloggen
Home U een mooie dag...........uw hond ook (corona update)

U een mooie dag...........uw hond ook (corona update)

Foto
Prijs: €15 per dag
Geplaatst op: 01 mei 2020
Bekeken: 57 keer
Beoordeling: Positief 0 Negatief 0

Dhr. W. Nooitgedacht

6 jaar, 7 maanden, 4 weken en 1 dag actief
Amersfoort
Tel: telnr

Advertentietypen

  • Particuliere oppas
  • Pension of dagopvang

Beschrijving

Corona-update, hieronder staat mijn orginele advertentie maar omdat tijdelijk mijn eigen werktijd is veranderd houd ik me in deze Corona tijd aanbevolen voor alle dagen, behalve de donderdag. Dus heeft u accuut of tijdelijk een oppas nodig dan houd ik me aanbevolden.
Ik ben soms ook bereikbaar via Sype onder de naam Kaay-art.


Mijn naam is Willem en ik ben wat dat betreft een echte dierofiel......met de voorkeur voor honden (katten ook maar daar kun je niet mee wandelen) Als u (vooral Corona tijd een oppas zoekt houd ik me zeker aanbevolen) natuurlijk kunt u ook daarna voor een dagje of een langere periode bij mij terecht.

Ik probeer me ook in te lezen waar uw hond behoefte aan heeft en probeer daar dan ook naar te handelen. Doordat ik vanaf drie maanden na zijn geboorte een labradoodle vrij veel heb zitten(4.5 jaar nu) is dat dus ook de hond waarmee ik nog de meeste ervaring heb.........die voelt echt een beetje eigen en die gaat ook gewoon mee overal naar toe, bv. naar mijn ouders met katten of mee naar mijn werk (welzijn). Ook ga ik gerust met haar naar de dierenarts of trimmer.


, ik neem alleen één hond tegelijk om de aandacht voor uw hond hoog te houden..............ook fietsen met uw hond kan ik aanbieden met een drie-wiel ligfiets, ik zit dus stabiel....

Voor grote honden komt er 2,50 per dag en 5 per nacht bij?
(Ik doe het overigens niet uit winstbejag en vind het plezier wat die dieren aan mij beleven belangrijker) Ik heb een handicap waardoor mensen denken dat de hond te sterk is of dat ik minder met uw hond zal wandelen maar niks is minder waar, als uw hond bij iemand maximale beweging krijgt is het bij mij ik heb een snelle scootmobiel en een drie-wiel ligfiets tot mijn beschikking, ik ben het met beide gewend om de honden desnoods ermee te trainen.

Werkzaam in

  • Amersfoort

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 0

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *