• Aanmelden
  • Inloggen
Home Oppasadres Franse Bulldog/ Boston/ Mops

Oppasadres Franse Bulldog/ Boston/ Mops

Foto
Prijs: €12 per dag
Geplaatst op: 10 april 2020
Bekeken: 75 keer
Beoordeling: Positief 0 Negatief 0

Mevr. Trudy Dijkstra

2 jaar, 3 maanden, 2 weken actief
Alphen aan den Rijn
Tel: telnr

  • Foto_13129
  • Foto_13130
  • Foto_13131
  • Foto_13132

Advertentietypen

  • Particuliere oppas

Beschrijving

Zoekt u een fijn oppasadres met veel aandacht en kennis? Wij hebben zelf eerder 2 Franse bulletjes gehad (8 en 11 jaar geworden) en ons huidig bulletje Bowy bijna 8 jaar kwam in 2015 bij ons via herplaatsing.

Wij wonen dicht aan de dijk waar honden los of aangelijnd, want bulletjes kunnen nu eenmaal heel eigenwijs zijn, kunnen wandelen. Verder ligt aan de andere kant op 500mafstand Weteringpark met aansluitend een afgeschermd hondenstrandje waar Bo, op warme dagen zijn voetzooltjes bevochtigd aan de kant, (on)geduldig wachtend op zijn vrienden maar vooral zijn allergrootste jeugdvriendin Mudz, een American Stafford. (Zie laatste foto)

Onze Bowy is heel lief, kan “dominant” overkomen (hij denkt altijd dat hij de sterkste is dus moeten we hem voor zichzelf beschermen) maar is zeker geen vechtersbaas. Houd uw bulletje van aandacht (allen dus) en van spelen en wandelen dan krijgt hij/zij bij ons hiervoor zeker de gelegenheid! Onze voorkeur gaat uit naar een gesteriliseerd teefje maar een gecastereerde niet dominante reu mag natuurlijk ook. Tegen vergoeding de mogelijkheid om versvlees mee te eten waarbij heel goed rekening gehouden kan worden met allergie. (kangoeroe, haas, paard, konijn, hert evt gecombineerd met kruiden)
Brokken graag zelf mee nemen!

Bij interesse kijk dan op YOUTUBE OVV: FRANSE BULLDOG BOWY

Groetjes Trudy

Werkzaam in

  • Zuid-Holland

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 0

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *