• Aanmelden
  • Inloggen
Home Knusse thuissfeer bij ervaren hondenoppas

Knusse thuissfeer bij ervaren hondenoppas

Foto
Prijs: €17,50 per dag
Geplaatst op: 07 april 2020
Bekeken: 86 keer
Beoordeling: Positief 0 Negatief 0

Mevr. Nicole croes

1 maand, 2 weken en 5 dagen actief
's-Hertogenbosch
Tel: telnr

  • Foto_13121
  • Foto_13122

Advertentietypen

  • Particuliere oppas
  • Pension of dagopvang
  • Gedragstherapie

Beschrijving

De vakantieperiode's zijn nog geen probleem, daar heb ik nog ruimte, door de week kan ik niet op woe en vrijdag en de andere dagen zijn in overleg.
Ook al hebben we nu te maken met die ernstige, vervelende crisis, er komt vast weer een moment dat je er graag even op uit gaat. En dat je hond niet mee kan of mag, of dat het met al dat opgesloten zitten misschien ook wel eens lekker is om zónder je hond iets te ondernemen?
Voor die gevallen neem ik de vrijheid me toch vast even voor te stellen! al is het voorlopig natuurlijk nog allemaal ontzettend onzeker, dat snap ik ook!
Ik zal me even voorstellen:
Ik ben Nicole, moeder van3 grote zoons, op dit moment hebben we een poedel-schnautzer mix die helemaal in ons gezin thuishoort. Hij is relaxt, kan met alle honden, luistert super goed en het enige wat hij wil is achter z'n tennisballetje aan en af en toe ergens op schoot. I
Ik 'run' deze kleinschalige B&B gewoon vanuit mijn huiskamer, pas al vele jaren op, op allerlei rassen van klein tot groot. Ik ben er voor je hond als 'dagopvang', ik ben er als je hond 1 of meer nachtjes wil komen logeren, ik heb ervaring met honden met een trauma, ook daar kan ik iets betekenen, maar het belangrijkste is dat je hond zich gewoon lekker snel thuis voelt bij ons en daar doen we veel voor. Er zijn genoeg plekjes in huis om te 'chillen', de tuin is veilig totaal omheind op ruim 2m. Hoogte, aan de overkant van de weg ligt een prachtig autovrij wandelgebied en een bos en ik heb dus 3 grote jongens voor veel aaibaarheid!
Dus als je een keer wilt kennismaken via face-time of live met gepaste afstand, of ook liever later als dingen weer normaliseren, dan sta ik daarvoor zeker open. het lijkt me mooi om iets voor jou en je hond te kunnen betekenen!
Hoop van je te horen!
groetjes, Nicole

Werkzaam in

  • 's-Hertogenbosch
  • Noord-Brabant

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 0

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *