• Aanmelden
  • Inloggen
Home Hondenoppas met liefde

Hondenoppas met liefde

Foto
Prijs: Zie omschrijving
Geplaatst op: 17 september 2019
Bekeken: 1110 keer
Beoordeling: Positief 4 Negatief 0

Mevr. Samantha Disco

8 maanden, 2 weken en 4 dagen actief
Hoogerheide
Tel: telnr

Advertentietypen

  • Particuliere oppas

Beschrijving

Vakantie? Weekendje weg? Of veel werken?

Uw hond is bij ons van harte welkom!

Wij wonen met ons gezin van 3 kinderen (7,5,3) in Hoogerheide. Beschikken over een redelijk ruim huis en een nog ruimere tuin. Ons hele gezin is gek op dieren, aan aandacht en verzorging zal ze niks ontbreken. Ook zijn de kinderen opgevoed en kennen de roedelregels die we hier aanhouden mbt. de omgang van honden.

Zelf hebben we altijd een Duitse dog gehad, dus grote honden is voor ons geen enkel probleem.


Sinds januari hebben wij er een Duitse dog pup bij, welke het goed doet met andere honden en in een puppyren gaat om te rusten.

We hebben 2 gecastreerde katers, welke de vele gasten op een afstandje aanschouwen. Zullen nooit een gevecht aangaan. Als ze zich niet prettig voelen, gaan ze weg. Hier is in de tuin en in en om het huis ook voor hun de gelegenheid voor. Bevalt een gast hun, dan vinden ze spelen ook wel eens leuk.
Ook hebben wij kippen in de tuin, maar deze zitten braaf in een hok, dus zolang u geen jager heeft die hier dwars door het hek gaat, kan dit prima samen.

Eis: dragen van vlooienband of behandeld tegen vlooien.
Ivm. oude vloeren in dit (nog op te knappen) huis, is het niet uitgesloten dat er vlooien(eitjes) huis zitten, uiteraard dragen onze eigen dieren hierdoor ook vlooienbanden. En natuurlijk wordt dit regelmatig uit voorzorg behandeld.
Eigen voer meenemen.

12,50 per hond per dag (en evt nacht)
Voor elke bijkomende hond 10

Er zal altijd eerst een kennismaking plaatsvinden voordat er een definitieve keuze gemaakt wordt voor het opvangen van uw hond(en).

Voor vragen mag u mij altijd benaderen.

Werkzaam in

  • Noord-Brabant
  • Zeeland
  • Breda

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 4 Negatief 0
DanielleGeplaatst op 17-09-2019
Honden oppas

Dit adres is Zeker een aanrader Onze hond komt er al een aantal jaren ,word goed verzorgd en krijgt veel liefde ! Voor ons geen ander adres meer ! Een geweldig lief gezin

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Alinda de VriesGeplaatst op 14-10-2019
Hondenopvang

Wij hebben een Berner Senner en een Vizsla, en hebben onze “ meiden” een lang weekend naar Samantha gebracht. Dit was voor de eerste keer, maar vast niet de laatste! Eerst kwamen ze kennis maken met de honden, dat zat gelijk goed en gaf ons een fijn gevoel, zodat we met een gerust hart een weekend weg konden. De” meiden” zijn helemaal opgenomen in dit jongensgezin en hebben heerlijke aandacht gehad. Tijdens ons weekendje weg, kreeg ik ook regelmatig een foto zodat ik wist hoe het met ze ging. Wil je met een gerust hard een keertje weg, dan beveel ik Samantha zeker aan! Blij mee! 👍👍👍

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
MikeGeplaatst op 14-10-2019
Honden Oppas

Ook wij zijn zeer tevreden eindelijk iemand gevonden die met liefde voor ze zorgt en bij wie we onze hondjes aan toe vertrouwen, en ook wij er een keer lekker tussen uit kunnen! Top

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Nathalie milovanovic Geplaatst op 14-10-2019
Mopshondjes !!

Wij hebben een hele leuke en drukke mopshondje Jeff! En die laten we ook het liefst bij samantha & haar gezin! Normaal is jeff alleen gewend aan ons maar toen hij daar aan kwam al was die ons vergeten 😫 ze hebben enorm veel plek en belangrijkste is een plek die mij een vertrouwd gevoel geeft voor mijn hondje, Dat je gewoon weet dat hij goed zit en genoeg aandacht zal krijgen.. veeeeeel beter dan een hondenopvang daar krijgen ze weinig liefde. Dussss i love it 😍

Positief beoordeeld Positief beoordeeld

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *