• Aanmelden
  • Inloggen
Home Particuliere hondenoppas aangeboden

Particuliere hondenoppas aangeboden

Geen Foto
Prijs: N.o.t.k (Nader overeen te komen)
Geplaatst op: 20 juni 2018
Bekeken: 332 keer
Beoordeling: Positief 0 Negatief 1

Mevr. Jamy Coolen

3 jaar, 11 maanden, 2 weken en 4 dagen actief
Lelystad
Tel: telnr

Advertentietypen

  • Particuliere oppas
  • Training of cursus
  • Uitlaatservice
  • Gedragstherapie
  • Anders

Beschrijving

Beste baasjes,
Mijn naam is Jamy. Ik ben 25 jaar oud en ik studeer HBO Pedagogiek in Zwolle. Ik heb mijn hele leven huisdieren gehad, dieren om me heen gehad en verzorgd, waaronder ook honden. Momenteel pas ik regelmatig op huisdieren van vrienden en kennissen en heb ik een kat.

Ik ben zeer geļnteresseerd in dieren. Als ik kind las het ene na het andere boek over hondenverzorging en -rassen, hierdoor en door de praktijkervaring kan ik van mijzelf ik wel zeggen dat ik veel van honden weet. Ik ben een echte dierenliefhebber. Ik heb een Mechelse herder gehad waar ik Gedrag & Gehoorzaamheid mee deed. Maar ik wil graag meer ervaring opdoen. Vandaar dat ik mij heb aangemeld als hondenoppasser. Ik loop zelf hard en ik fiets veel, samen met een hond helemaal ideaal! In mijn vrije tijd illustreer ik graag, meestal zijn dieren ook het onderwerp van mijn portretten. Momenteel heb ik een Zweedse Herder als eigen hond. (Teef.)

Als u wilt kan ik uw hond ook nieuwe commando's of kunstjes aanleren. Commando's die uw hond al kent kan ik extra oefenen of verfijnen. In mijn directe familie/vriendenkring train ik een Zwitserse Witte Herder op gehoorzaamheid. Ik maak gebruik van de clicker en speelgoedjes/voertjes met trainen.

De voorkeur gaat naar oppassen bij mij thuis. Ik heb ook een rustige kat die bekend is met honden en helemaal niet bang. Honden die agressief gedrag vertonen jegens katten of hen als prooi zien kunnen dus helaas niet bij mij geplaatst worden. Honden die agressief zijn jegens andere honden neem ik ter bescherming van mijn eigen hond ook niet aan.

Werkzaam in

  • Flevoland

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 1
Maria MarzoonGeplaatst op 02-07-2018
Op pas voor mijn hond

Ik heb mijn hond Rico voor een nacht,proef laten wennen bij aan komst,werden we niet echt,positief ont vangen maar goed, de benz neer gezet wij zijn weg gegaan, savonds na vraag gedaan mevr had sinds een goede week een puppy Rico vond dat niet erg is dat gewend ook een kat maar was wat nerveus liep volgens mevr heen en weer had over gegeven door stres, was voor mijn hond allemaal spannend, hij heeft wel geslapen, zei vond dat hij niet wou eten ja logies als je maag verstreek is, om 10:00 volgende ochtend op gehaald hond lag in een vuilen natten benz en was erg van slag! Ik vroeg hoe het ging ze was erg negatief na ons gevoel draaid het alleen om geld ze wou 10,¤ voor de nacht mijn man ging na buiten hond gelijk poepen en plassen dus uit gelaten ook al niet wij waren hier snel klaar mee heb 10,¤ betaald uit fatsoen, deze damen is zeker niet geschikt om je hond te plaatsen erg af afstandelijk na baas en hond! Dit was onze ervaring jammer en onsympathiek

Negatief beoordeeld Negatief beoordeeld

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *