• Aanmelden
  • Inloggen
Home Welkom thuis opvang

Welkom thuis opvang

Foto
Prijs: Op aanvraag
Geplaatst op: 11 mei 2018
Bekeken: 75 keer
Beoordeling: Positief 0 Negatief 0

Mevr. Marleen Nieuwenhuizen

3 maanden, 3 weken en 5 dagen actief
Pernis
Tel: telnr
Www.angelspirit.info

Advertentietypen

  • Gedragstherapie
  • Uitlaatservice
  • Training of cursus

Beschrijving

Welkom thuis is een opvang in Pernis ik biedt opvang in huiselijke kring. Ik ben al jaren werkzaam en ik heb daar door een grote klantenkring opgebouwd. Reserveer daarom tijdig een plekje voor uw hond om teleurstelling te voor komen.In de maand juli zit ik vol, en ook in de 1ste helft van augustus.

Ik biedt opvang aan alle rassen behalve het ras bull omdat mijn 3 kilo zwaar hondje daar niet goed op reageert.verder komen hier angstige honden, onzekere honden, honden met verlatingsangst enz.Met die honden ga ik in overleg met de eigenaar aan de slag met vaak leuke resultaten.Oudere of zieke hondjes dus hondjes die extra zorg nodig hebben die komen hier ook.

Heeft uw hondje moeite met lopen dan heb ik een hondenbuggy tot mijn beschikking zo dat we tot heerlijk kunnen genieten van de natuur en het buite zijn.De honden lopen hier vrij rond in huis en in de tuin, en zijn ze gewend om mee naar bed te gaan dan is ook dat geen probleem.Heeft u nog vragen stuur dan gerust een bericht.Ik heb zelf 2 rustige poezen die veel buiten zijn.

Werkzaam in

  • Heel Nederland

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 0

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *