• Aanmelden
  • Inloggen
Home Huiselijke Honden oppas

Huiselijke Honden oppas

Foto
Prijs: €10 per dag
Geplaatst op: 16 juli 2017
Bekeken: 3756 keer
Beoordeling: Positief 32 Negatief 0

Mevr. Pia van Laar

1 week en 4 dagen actief
Ooltgensplaat
Tel: telnr

Advertentietypen

  • Particuliere oppas

Beschrijving

Hallo,
Wij zijn Pia en Ed van Laar.
Wij wonen in het lekker rustige Ooltgensplaat.
Zelf hebben wij geen honden meer.

Al vele jaren doen wij met plezier op honden passen.
Dus als u een paar weken, dagen of een weekend weg gaat is uw hond van harte welkom.

Wat kunt u verwachten van ons.
Elke hond krijgt voldoende aandacht.
Een ruime huiselijke sfeer. De honden lopen los zitten niet in een hok.
4 keer per dag een ronde uitlaten. (Niet ff gauw in de achtertuin of een grasveldje)
Jonge honden krijgen vaak wat meer aandacht met uitlaten, lekker loslopen in de polder, stokken gooien, enz.
Indien nodig is gaan wij naar een dierenarts, denk hierbij aan suikerzieke of dergelijke.

Wat verwachten wij van U.
Een eerste keer onder het genot van een bakje koffie of thee kennis maken, zo weet U waar uw hond in de oppas komt.
Uw hond moet wel gecastreerd, gesteriliseerd, ontwormd, geŽnt en ont-vlooit zijn ook vragen wij U het paspoort mee te nemen.
Eten en drink bak, voer, speeltjes, een mand of bench zelf mee nemen.
Een grootte bench is geen enkel probleem omdat wij ruimte genoeg hebben.

Met vriendelijk groeten,

Ed en Pia van Laar

Werkzaam in

  • Zuid-Holland

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 32 Negatief 0
antionette quist henryGeplaatst op 12-11-2013
geweldig

vandaag ringo weer bij pia en ed geweest omdat ik weg moest met me schoonouders en al je huisdier het ergens goed heeft is het bij hun super ringo weet het al als ik de straat in rijd echt dol enthousiast door dolle beter kan het niet zijn

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
SandraGeplaatst op 17-11-2013
Hondenoppas

In de zomervakantie is mijn hond voor het eerst 8 dagen van huis geweest. Omdat dit de eerste keer was, mocht hij eerder een dagje komen om te wennen. Toen ik hem kwam halen zag hij er goed en vrolijk uit. En als we Pia tegenkomen tijdens het wandelen, begint het staartje hard te kwispelen. Top Pia!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
daniell wesdorpGeplaatst op 18-08-2013
oppas

geweldig oppas adres onze jack is er 3 dagen geweest en kan niets anders zeggen dan geweldig!!! Fijn in huiselijke kring zodat er genoeg aandacht voor de beestjes is zeker adresje voor de volgende keer!!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Henneke SchefferlieGeplaatst op 18-08-2013
Super adres.

Mijn hond is hier 3 weken geweest. wat een super adres. Ondanks het warme weer, heerlijk bij de airco. Mijn hond is er echt 1 met een gebruiks aanwijzing ( die er vergeten was om er bij te doen) Super lieve mensen met hun hart op de juiste plaats voor de beestjes. hij had een zere poot, mee naar de dierenarts geweest. Telkens in een badje soda en zijn pillen geven. Top adres , voor herhaling vatbaar. Bedankt lieve Pia en Ed. Xxx

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
marleen hobbelGeplaatst op 18-08-2013
super goede oppas

Onze ervaring met pia is super goed omdat ze ook onze hond boris wel eens uit laat voor tussen de middag superhandigals we een dagje weg moeten, ze komt dan bij ons thuis de hond ophalen echt super handig en vertrouwd.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Jenny van opdorpGeplaatst op 18-08-2013
Hondenoppas

Vlokje heeft het geweldig goed gehad bij hun. Als we nog eens weg moeten brengen we hem weer !

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Anita van der KooijGeplaatst op 18-08-2013
Hondenoppas

Geweldig oppasadres. De honden krijgen veel aandacht en worden goed uitgelaten en verzorgd. Je kunt met een gerust hart op vakantie als je je dieren bij Pia laat. Daarnaast verzorgt Pia ook dieren thuis als je op vakantie gaat of een dagje weg moet.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
MoniqueGeplaatst op 18-08-2013
Een echte dierenvriend

Mijn hondje Sanne heeft het heel erg naar z'n zin gehad bij Pia!! Ik kan mijn hond met vertrouwen achterlaten. Er word zo goed voor d'r gezorgd! Ze word lekker vaak uitgelaten en krijgt alle aandacht die ze maar wilt. Een vakantie voor mij en een vakantie voor de hond :) Over een paar weekjes gaat die weer gezellig. Vorige keer miste die Pia zelfs toen ze weer thuis was. Dat zegt toch genoeg of niet ? :) Kortom Pia je kan je huisdier met een gerust hart bij Pia brengen!!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Anke van der KroonGeplaatst op 22-08-2013
honden uitlaat en oppas

Onze hond Toby wordt al vele jaren door Pia uitgelaten als we langer weg zijn i.v.m. werk zeker 3 keer in de 2 weken. Daarnaast doen we nooit tevergeefs een beroep op haar als we een nachtje van huis zijn en we kunnen hem niet meenemen. Ze verzorgt ook katten en voor een konijn heeft ze ook een plekje als je met vakantie bent. Het is ook echt een aanrader. Helemaal super. Poot van Toby

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Corina StiefelGeplaatst op 29-09-2013
hondenoppas

Gisteren onze lieve labrador Milo weer opgehaald bij Pia van Laar-Oostende na onze vakantie in Turkije. Zij heeft samen met haar man 11 dagen op Milo gepast en ik kan niet anders zeggen dan dat ik vol lof ben. Wegens omstandigheden hadden wij vlak voor onze vakantie onverwachts geen oppas meer voor hem en hebben we een oproep via Marktplaats gedaan waarin wij zochten naar een lieve oppas voor onze Milo. Pia heeft hierop gereageerd en we zijn heel blij dat ze had heeft gedaan. Milo heeft het bij Pia super gehad! Milo zag er erg goed en vrolijk uit en we weten nu al zeker dat we geen andere oppas meer willen voor hem! Bedankt Pia, dat je zo'n goede, lieve en zorgzame hondenmoeder bent en zeker weten tot de volgende keer!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
rene leijdensGeplaatst op 06-10-2013
hondenoppas

Onze hond BINK weer 2 dagen bij onze hondenoppas pia geweest. Toen we aankwamen lopen liep hij gelijk het huis van onze oppas naar binnen en was enthousiast. We weten als we BINK naar pia brengen dat we zonder zorgen en gerust hart weg kunnen gaan (al missen we hem wel hoor !!).We weten dat pia een echte dierenliefhebber is en ik kan het iedereen aanbevelen om u huisdier bij pia te laten oppassen . PIA en(ED)bedankt weer voor het oppassen en uiteraad tot de volgende keer.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Clara HokkeGeplaatst op 10-01-2014
Oppas

Onze YOUP is een dag bij pia geweest,kon merken dat hij het er goed heeft gehad. Het was voor ons een uitkomst daar wij onverwacht weg moesten. Ik vind het fijn dat wij zo iemand in ons dorp hebben,die zo lief is voor dieren.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Miranda,Lindy en RobbinGeplaatst op 08-03-2014
Hondenoppas

Vanmorgen onze collie Rody weer opgehaald bij Pia, hij is weer terug van zijn 10 dagen vakantie. Vakantie was het zeker, hij heeft enorm genoten en is goed verwend. Pia is echt een hele lieve vrouw die heel goed is voor haar eigen dieren en voor die van anderen. Ben heel blij dat we haar hebben gevonden als oppas voor Rody en voortaan gaat hij altijd naar haar toe als wij weg gaan!!!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
H BonceurGeplaatst op 08-03-2014
oppas

Een tijdje geleden voor het eerst mijn chihuahua naar een oppas gebracht. het was bij Pia en Ed. Wat een geluk dat ik die gevonden heb. Ze zijn erg zorgzaam, lief en betrouwbaar. Dat zorgzaam bleek dat ze even opbelden om te vragen of hij bang was voor het onweer en wat ze konden/mochten doen. Ik gaf toestemming hem extra te verwennen (doe ik zelf niet in dat geval) maar ja hij moet het ook naar zijn zin hebben. Ze hebben goed voor hem gezorgd en hij voelde EN WAS OOK veilig bij hen. Dank jullie wel voor de goede zorgen, als ik weer een oppas nodig heb zijn jullie voor mij de 1e en de enige!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Duck de KrantenbezorgerGeplaatst op 22-03-2014
Oppas

Krissie ziet er goed uit (iets dikker dan 12 dagen geleden), is heel vrolijk en nog drukker dan ze al was. Kortom je kunt zien dat er goed voor onze hond is gezorgd. Pia en Ed dankzij jullie hebben wij van een zorgeloze vakantie kunnen genieten. Super bedankt

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Astrid artsGeplaatst op 10-10-2014
Oppas

Onze hond(Henk) is tijdens onze vakantie bij en en Pia geweest,en ik kan niet anders zeggen dat we een erg blije en goed verzorgde hond terug hebben gekregen..........als we weer eens een paar dagen weggaan is onze keuze niet moeilijk,maar Henkie gaat gewoon weer bij Ed en Pia logeren........fantastisch gewoon..........nogmaals bedankt....

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Erika Geplaatst op 03-09-2015
Oppas

Vandaag Katie opwezen, ze is 12 dagen bij Pia en Ed geweest! Zo te zien heeft ze een fantastische tijd bij hun gehad; ze was/is vrolijk en ziet er prima verzorgd uit!! Fijn dat je ook iedere dag liet weten hoe het met Katie ging, daardoor hebben we met een gerust hart van onze vakantie kunnen genieten!! En als we weer eens een keer oppas nodig hebben zullen we je zeer zeker bellen; Katie heeft het prima naar haar zin bij jullie!! Bedankt voor de goede zorgen en een pootje van Katie!!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Angela den BraberGeplaatst op 11-10-2015
Oppas

Afgelopen week heeft onze golden retriever Goldy een weekje gelogeerd bij Pia. Dit is heel erg goed bevallen. Goldy kan best wel eens nerveus zijn als wij met vakantie gaan, maar daar heeft hij nu absoluut geen last van gehad. Goldy vindt het in een kennel vaak te druk, dit merk je omdat hij dan best nerveus terug komt. Bij Pia is hij lekker thuis in een woonomgeving geen blaffende honden om hem heen. We merken nu dat hij zelfs zijn vakantie adres mist, vanwege de goede zorgen die hij gehad heeft. Zeker een aanrader. Bedankt Pia voor de goede zorgen, en wij houden contact voor de volgende keer.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
LindaGeplaatst op 07-03-2016
Oppas

Buddy is een keer bij Pia wezen logeren thuis, dit vond hij best spannend zo'n eerste keer van huis, maar Pia zorgde ervoor dat hij zich op z'n gemak voelde Hij heeft het prima naar z'n zin gehad Ook kregen wij als baasjes regelmatig een berichtje hoe het met hem ging, dit ook omdat wij dat heel graag wilde. Op andere dagen ging Pia aan huis buddy ophalen voor een stevige wandeling Super oppas

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Ger en LuciliaGeplaatst op 30-05-2016
Oppas

Onze hondjes Lizzy en Lotje kunnen wij met een gerust hart aan Pia toevertrouwen. Ze is erg lief en zorgzaam. Als het onweerd is Lotje bang en dan blijft Pia bij ze tot ze weer rustig is. Als wij onverwacht later thuis zijn kunnen we Pia altijd bellen en dat is erg fijn. Elke keer dat ze Pia buiten horen lopen zijn ze blij en gaan heen en weer lopen met kwispelende staartjes. Dat is voor ons een bevestiging dat ze gek zijn op Pia. Pia bedankt dat je zo lief bent voor onze en andere dieren.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
sandraGeplaatst op 13-06-2016
.

Mijn hond rex wordt regelmatig door pia uitgelaten of hij gaat er naar toe als ik keer weg moet. Zodra hij pia ziet wordt hij dol enthousiast! Ook haar huis weet hij goed te vinden. Als je pia belt voor opvang of uitlaten staat ze altijd voor ons klaar. Ook stuurt ze een berichtje hoe het dan met hem is. Bij pia (en ed) kan ik mijn hond met een gerust hart achterlaten, omdat ze goed voor hem zorgen!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
RenateGeplaatst op 27-06-2016
Hondenoppas

Onze hond was voor het eerst bij iemand anders , daardoor heeft mijn hond aan het begin veel geblaft.pia wist onze hond op zijn gemak te stellen en het geblaf werd minder. En al snel begon hij zich thuis te voelen. Toen ik mijn hond op kwam halen was super vrolijk. Als ik nog eens een oppas nodig heb gaat hij weer naar pia. Super bedankt voor het oppas en dat je zo lief en goed gezorgd heb voor onze hond

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Angela den BraberGeplaatst op 10-09-2016
oppas

Vorige week is Goldy weer voor een weekje bij pia op vakantie geweest. Het is weer erg goed bevallen. Goldy kan best gestrest zijn, maar kwam ook deze keer heel rustig thuis. Eenmaal aangekomen bij pia rende hij al gelijk naar binnen, dus kon hem met een gerust hart achter laten. Pia nogmaals bedankt voor het oppassen en tot de volgende keer.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Mamiko Langen-NagatomoGeplaatst op 11-11-2016
Oppas

Eindelijk konden we na zes jaar samen naar Japan. We hebben bij Pia van Laar-Oostende de ideale oppas voor Tchai gevonden. Direct na een eerste bezoek voelde Tchai zich al thuis. We zijn vriendelijk onthaald en afspraken zijn perfect nagekomen. Tchai is warm opgevangen en heeft zich goed kunnen amuseren tijdens ons vakantie. Erg fijn ook dat Pia via Messenger updates stuurde van Tchai, dit gaf mij een nog geruster gevoel terwijl we in Japan waren. Tchai gaat zeker bij de volgende gelegenheid nog eens logeren ! Bedankt Pia !!!!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
sandraGeplaatst op 08-01-2017
oppas

Heel erg dankbaar ben ik pia (en ed) voor alle goede zorgen voor rex. Ongeveer anderhalve maand geleden werd rex ineens heel erg ziek. In eerste instantie werd gedacht buikgriep, maar omdat hij steeds verder achteruit ging, volgde diverse onderzoeken bij de dierenarts, al die keren is pia meegegaan ter ondersteuning. Na een opname bij de dierenarts mocht rex weer naar huis. Hij kon echter nog niet lang alleen zijn. Pia nam gelijk de zorg van rex op zich op de dagen dat ik moest werken. Ook belde pia vaak om te vragen hoe het met rex was. Het gaat gelukkig weer een stuk beter met rex dit ook mede dankzij de goede zorgen van pia. Pia en ed, ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben voor jullie hulp en goede zorgen. Dikke knuffel van rex!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
sandraGeplaatst op 27-04-2017
oppas

Gisteren ben ik weer opgehaald voor een logeerpartijtje bij pia en ed. Ben weer heerlijk aan het spelen geweest en kattekwaad uitgehaald. Van al dat spelen ben ik nu wel een beetje moe hoor, maar nu kan ik thuis weer uitrusten. Ik verheug me nu al op het volgende logeerpartijtje! Bedankt pia en ed Een pootje van rex

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Suzie GrinwisGeplaatst op 28-05-2017
Katten oppas

Tijdens mijn verhuisperiode hebben mijn 3 katten bij Pia gelogeerd. Ze hadden hun eigen kamer en tussen de bedrijven door, kon ik altijd langskomen om medicijnen te geven en te kroelen. Ze hebben het bij Pia prima naar hun zin gehad!!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Anneke SnijdersGeplaatst op 07-06-2017
Hondenoppas

Tijdens onze vakantie heeft jason bij pia en ed gelogeerd Dat is heel goed bevallen volgens ons heeft hij het prima naar zijn gehad en heerlijk genoten Dus voor een goede oppas breng u lieveling bij Pia dan heeft hij een supervakantie

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Diana NijlandGeplaatst op 16-07-2017
Hond labrador

Onze labrador Sem is van de week geweest. Wij zijn zeer tevreden. Hij heeft deze week een goed thuis gehad. Hij was net zo ondeugend als thuis, een teken dat hij zich op zn gemak voelde. Hij at de gehaktballen uit de pan haha...wij hebben ons adres gevonden waar we onze hond achter willen laten. Dank je wel voor jullie goede zorgen!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Suzie GrinwisGeplaatst op 31-08-2017
Oppas tijdens werk in buitenland

Gisteren terug gekomen van 3 weken buitenland en de poesjes (3 bejaarde katten) waren in prima doen. Pia had hen uitstekend verzorgd. Ook 2x per dag het katertje z'n medicijnen gegeven. 's Avonds lekker even kroelen en knuffelen. Zelfs nog even de haren van de vloer verwijderd voor ik thuis kwam. De katten zijn werkelijk niets te kort gekomen!! Een prettig gevoel als je zelf aan het werk bent, dat je 'viervoeterkindjes' zo goed verzorgd worden. Pia, wederom hartelijk dank voor de goede zorgen! Dikke knuffel en kopje van Cliff, Feliz en Sandy.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
CiskaGeplaatst op 25-10-2017
Oppas

Ik laat mijn hond altijd met een gerust hart achter bij Ed en Pia! Mijn hond vind het heerlijk daar. Wat een aandacht! Soms samen met nog een oppashond! Altijd heerlijke verhalen over hoe het gegaan is en wat ze uitgespookt heeft bij terugkomst. Mijn hond is van nature een beetje angstig maar met het geduld van Ed en Pia voelt ze zich daar altijd helemaal thuis!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
MoniqueGeplaatst op 27-05-2018
Oppas

Pia en Ed zijn werkelijk geweldig. Super lief voor onze hond Bamut. We kregen een totaal relaxte hond mee naar huis die helemaal niet stond te springen om met ons mee te gaan. Totaal in de watten gelegd. Bedankt!!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *