• Aanmelden
  • Inloggen
Home Mooie wandelingen, leren en ontspannen

Mooie wandelingen, leren en ontspannen

Foto
Prijs: N.o.t.k (Nader overeen te komen)
Geplaatst op: 10 november 2017
Bekeken: 3811 keer
Beoordeling: Positief 23 Negatief 0

Advertentietypen

  • Gedragstherapie
  • Uitlaatservice
  • Training of cursus
  • Pension of dagopvang
  • Particuliere oppas

Beschrijving

Welkom,
Mijn naam is Linda.Ik bied begeleiding en/of opvang aan.
Tijdens de begeleiding richt ik mij vooral op de communicatie tussen begeleider en hond waarmee het gedrag dat als probleem wordt ervaren,oplost en het vertrouwen en plezier tussen beide toeneemt.Tijdens de opvang worden mooie wandelingen gemaakt.Met foto’s en gemonteerde korte video's,hou ik u regelmatig op de hoogte van de avonturen (en ontwikkeling) van uw hond.

Ik woon in Arnhem vlakbij mooie parken, bossen,heide en de Rijn waar ik dagelijks wandel.Ik heb een tuin en een auto met een loopplank voor grote honden.In huis staat een ruim honden bed en liggen speeltjes en botjes klaar.

Als kind groeide ik op met een puppy.Later verdiepte ik me in hondenvoeding en hondencommunicatie.
13 jaar geleden ontstond mijn intense vriendschap met een hond uit een asiel, nadat hij in 2 verschillende gezinnen "probleemgedrag" vertoonde. Hij kwam bij mij wonen.Ik hielp hem met verschillende gedragingen als; trekken aan de riem, te wild spelen, aanhoudend blaffen, opspringen, angst, enz. Hij hielp mij mijn eigen visie en methode te ontwikkelen gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. In korte tijd werd het een zeer ontspannen hond en een voorbeeld voor velen. Tijdens die tien jaar dat we samen leefden, hielpen we ook andere verzorgers en honden.

Beweging, duidelijkheid, liefde, naar ELKAAR luisteren en héél veel lol is de basis van mijn methodiek.
Ik kan uw hond een fijne tijd geven met mooie wandelingen en u en uw hond verder helpen indien gewenst.

Hieronder staan een aantal ervaringen van mensen die met mij in contact zijn gekomen.Ook kan u deze links bekijken:

Opspringen:
https://www.youtube.com/watch?v=9mi47YD0BW4&feature=youtu.be

Trekken:
https://www.youtube.com/watch?v=PHTEHkk70yI&t=2s

Uitvallen:
https://www.youtube.com/watch?v=eIPc

Watervrees:
https://www.youtube.com/watch?v=aIQZqaJe_G0

Niet eten:
https://www.youtube.com/watch?


Voel u welkom om vrijblijvend kennis te maken.

Mvg,
Linda

Werkzaam in

  • Gelderland
  • Arnhem
  • Heel Nederland

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 23 Negatief 0
BertGeplaatst op 05-12-2016
Begeleider

Ik ken Linda als zeer betrouwbaar persoon die bekwaam en zorvuldig met honden omgaat, begeleid, vertrouwen geeft aan de hond. Daarbij kan Linda raad geven op gebied van voeding, beweging, benadering en afwijkend gedrag van de hond. Linda is ten zeerste aan te raden voor mensen die het beste voor hun hond over hebben.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
MaaikeGeplaatst op 06-12-2016
Honden oppas

Ik heb zeer goede ervaring met Linda. Mijn hond Mar gaat geregeld naar Linda. Waar hij mooie wandeling maakt en helemaal in de watten wordt gelegd! Linda heeft me ook veel advies gegeven over voeding. Waar zij uit ervaring en onderzoek je erg goed mee kan helpen. Mijn hond Mar is nog jong en begon te puberen. Linda heeft mij heel erg geholpen om samen met Mar een goede balans te vinden zo dat we samen veder konden werken aan onze fijn band!!! Mar gaat zeker nog lang naar Linda!!! Beteroppas kun je niet wensen!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Liesbeth Sonneveld Geplaatst op 13-12-2016
Training omgaan met honden

Sinds ik Linda ken is mijn sympathie voor honden toegenomen. En dat voor een kattenliefhebber. Dit dankzij het warme en vrolijke contact dat Linda heeft met honden.Zij 'leest' het gedrag van de hond en en geeft duidelijkheid en veiligheid. Echt genieten!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
ZoeGeplaatst op 30-12-2016
Oppas hond

Linda is een geweldige oppas, zeer ervaren, hier heeft je hond ook een geweldige vakantie. Lekker in huis, maakt prachtige wandelingen en wordt helemaal in de watten gelegd. Tenslotte krijg je op je vakantie ook nog mooie foto's en filmpjes toegestuurd, waardoor jezelf ook een superrelaxte vakantie hebt. Onze hond zal dan ook nog regelmatig bij Linda op vakantie gaan!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
ChrisGeplaatst op 06-01-2017
Oppas en begeleiding

Linda is zeer gemotiveerd en wil het beste voor de hond. Betrouwbaar en komt haar afspraken na. Maakt grote wandelingen,is duidelijk en consequent,houd je op de middels app en filmpjes. Kan haar zeker aanraden, je hond word hier verwend op een goede manier.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Maria HoeveGeplaatst op 21-01-2017
Zorg accomodatie boerderij

Linda komt regelmatig met haar honden hier.Paarden kippen konijnen alles maakt kennis met de hond Helemaal geweldig zoals zij dat doet!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Rob BaarsGeplaatst op 23-02-2017
oppas voor mijn hond

Ik breng mijn hond graag voor een dagje bij Linda. Ze zorgt ervoor dat mijn hond lekker aan zijn beweging toekomt, spelend in huis en buiten in een bos of park of op de heide, dat ze een groot gedeelte van de dag gezelschap heeft, van Linda en soms van een andere hond, en dat ze lekker kan rusten. Linda heeft veel liefde voor honden, en kan heel goed met ze omgaan.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Elyne HofmaGeplaatst op 12-03-2017
Oppas en begeleider

De afgelopen week heeft Ray bij Linda gelogeerd. Een betere oppas had hij niet kunnen krijgen! Hij heeft niet alleen veel gewandeld, en lekker gespeeld, maar ze heeft ook met hem getraind. Ze heeft hem een hele goede basis gegeven wat betreft loslopen en zijn omgang met andere honden. Waar hij vorige week nog vaak (hardhandig) duidelijk moest maken dat hij de baas was, loopt hij nu relaxt op andere honden af, snuffelt even, en loopt dan weer verder! Ook qua loslopen heeft hij verschrikkelijk veel vooruitgang geboekt; wat ons het vertrouwen heeft gegeven om hier verder mee aan de slag te gaan. Van dit alles zijn wij dagelijks op de hoogte gehouden met foto's en filmpjes! Al met al een geweldige oppas, die Rays leven (en dat van ons) op een hele positieve manier verandert heeft! Ik weet zeker dat Ray graag nog eens komt logeren!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
JosGeplaatst op 14-03-2017
eigenaar

Mijn hond, geadopteerde mix stafford/bulldog, wilde ik liever niet in een kennel onderbrengen tijdens mijn vakantie. Interactie met andere honden was niet altijd even relaxed en dus zou hij veel te veel alleen zijn. Hier op deze site vond ik Linda; was in de buurt en sprak me aan. Nou het had niet beter kunnen uitpakken! Linda trok er dagelijks op uit naar diverse losloop gebieden. Daarbij leerde ze, op haar eigen positieve manier, de hond beter luisteren en sociaal omgaan met andere honden. Iets wat ik in 4 jaar met diverse professionele cursussen niet voor elkaar heb gekregen. Dus ja, een aanrader en een dikke duim omhoog!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
jo debijeGeplaatst op 19-05-2017
oppas voor de hond

Op vakantie willen maar ook een fijne plek voor de vijftig kilo zware lieve eigenzinnige mopperdoos Benji. Al jaren een heel gedoe. Bij Linda vonden wij, Jo en Josie, de vakantieplek de we al jaren wensen voor onze trouwe huisgenoot. We gaan met een fijn en gerust gevoel weg en als we terugkomen zien we een hond die voldaan op een bot ligt te kauwen. Benji kijkt me aan en zegt "hey papa mama al terug, best snel hoor" Tijdens onze trip ontvingen we van Linda regelmatig filmpjes van Benji aan de wandel. Fijn. Wij vakantie, Benji vakantie. Dankjewel Linda

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
I AssanGeplaatst op 21-05-2017
=

Ik ben heel dankbaar voor de goede zorg voor onze 14 jarige hond. Linda met haar aandacht en liefde is en droom oppas voor uw hond. Dank je wel Linda!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
JanssenGeplaatst op 31-07-2017
oppas

Blij verrast werd ik van Linda! Diego kwam volledig in balans terug naar huis. Linda is duidelijk in haar grenzen en mogelijkheden. Prettig samenwerken op deze manier. Een rustige persoonlijkheid met een hart voor honden. En dan word je ook nog verrast met een super leuk en leerzaam filmpje over je eigen hond! Bedankt Linda

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
cindyGeplaatst op 29-08-2017
honden oppas

onze honden Gerrit en Aluna hebben fantastische dagen gehad bij Linda .Ze is een lieve en een betrouwbare oppas.Ze trok erop uit met de honden kreeg super leuke filmpjes en foto"s toe gestuurd. Onze Gerrit is 1 jaar en ze luisterde nog niet zo goed naar ons trok erg aan de riem kon niet los lopen en niet goed overweg met andere honden .De dagen dat ze bij Linda zijn geweest heeft ze veel geoefend met ze en dat gaat nu erg goed en wij als baasjes hebben er ook veel van geleerd en we passen nu de oefeningen thuis ook toe en dat gaat SUPER! Linda gaf ons ook nog goed advies over de voeding . Gerrit en Aluna gaan nog zeker vaker bij haar logeren .Linda super bedankt voor alles .

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
SandraGeplaatst op 28-06-2017
Begeleiding opvoeden hond

Linda heeft me heel goed geholpen en vooral inzicht gegeven in mijn gedrag ten opzichte van Remy, mijn hondje. Daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Ze heeft me laten ervaren hoe bepaald gedrag van mij over komt op Remy en vanwaar hij bepaalde reacties heeft. Dit was voor mij de perfecte manier om hier inzicht in te krijgen. Aanrader!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
MoniqueGeplaatst op 30-06-2017
Oppas

Een goede , lieve betrouwbare oppas voor de hond is zo belangrijk en zo schaars. We hebben er 1 gevonden in Linda. Dali heeft een fantastische tijd gehad met veel mooie wandelingen en interactie met andere honden. Ze zoekt de juiste hond uit voor fijne interactie....Echt fantastisch en ik ben haar erg dankbaar. Dali zal nog zeker vaker bij haar logeren. Zij begrijpt hem en dat is bijzonder! Dank je wel Linda, ook voor de mooie foto's en filmpjes.!!!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Isabel van den BroekGeplaatst op 02-12-2017
Gedragstherapie

LEREN IS WEER LEUK GEWORDEN! ...De moed zonk mij soms in de schoenen, en zelfs nog wat verder... Na zeven maanden intensief oefenen op het alleen zijn van mijn hond Mila zat er nog geen schot in. Mila begon al met huilen als ik nog geen minuut de deur uit was. We hadden contact gehad met een gedragsdeskundige, ik volgde adviezen uit boeken op, bereidde de heerlijkste gevulde kongen, trok Mila een mooi nieuw Thundershirt aan en bewandelde het pad der Bachbloesem remedies. ...Het mocht niet baten. Het werd er allemaal niet ontspannender en leuker op. Toen kwam Linda :) Linda benaderde het op een heel eigen en andere manier. Ze keek echt naar Mila en mij, vroeg door, observeerde en kwam met adviezen die mij meteen aanspraken. Ik 'moest' het over een heel andere boeg gooien. Opnieuw beginnen. En...het werkte... Binnen twee weken kon Mila een half uur alleen zijn. Het gaat met vallen en opstaan, maar het allerbelangrijkste...: Met véél plezier, ontspanning en vertrouwen! We hebben er weer lol in samen, onze band wordt sterker en ik zie Mila ook veranderen op andere gebieden. Ze is relaxter en wordt voorzichtig zelfverzekerder. Liep ze voorheen overal achter mij aan in huis, nu blijft ze steeds vaker rustig liggen. Linda nam alle tijd voor ons, ze heeft heel veel verstand van honden en hoe het werkt tussen hond en mens. Ze ziet ontzettend veel, kijkt wat per hond wat nodig is, werkt vanuit een berg kennis en feilloze intuïtie en dat alles met een hoop humor, spontaniteit, respect, openheid, en vooral met heel veel plezier en een aanstekelijk enthousiasme. Dankjewel Linda!!!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
FloorGeplaatst op 17-02-2018
Training

Fijne positieve les gehad bij Linda met mijn hond Noa van 1,5. Ze is duidelijk en to the point op een prettige manier, geeft veel tips en is rustig. Na 1 les al zoveel opgestoken en zelf ook meer vertrouwen gekregen!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
IljaGeplaatst op 28-02-2018
Training en opvang

Op een positieve manier je hond begeleiden en ontspannen wandelen met je hond, is wat Linda je kan leren. Tijdens de kennismaking en eerste wandeling kreeg ik al gauw te horen wat ik zoal goed, maar vooral niet slim, aanpakte. Linda zegt eerlijk wat ze ziet en geeft tips om op een andere, vaak positieve manier een probleem aan te pakken.Onze hond Pep is bij haar in training en opvang geweest. Al na 3 dagen kregen wij te horen dat ze klaar was met trainen en dat het doel (niet meer uitvallen naar andere honden) bereikt was. Iedere dag ontvingen we leuke en zeer professionele filmpjes zodat we konden ' meekijken' . De kunst is nu om het zelf op de juiste manier vol te houden. Maar zelfs nu, als ik nog een vraag heb, krijg ik advies van haar! Je hond kan zich geen beter plekje wensen! Een aanrader wat mij betreft.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
DunjaGeplaatst op 19-03-2018
Training

Linda heeft ons geleerd hoe we het beste om kunnen gaan met onze nieuwe hond, afkomstig uit het buitenland. Ze heeft ruimschoots de tijd voor ons genomen en we hebben zowel binnen- als buitenshuis geoefend, oa. met uitlaten, trekken aan de lijn en uitvallen naar andere honden. Wij hebben nu voldoende bagage meegekregen om thuis te kunnen oefenen. Echt heel fijn! Dank je wel Linda en tot gauw weer.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Petra BoogmansGeplaatst op 09-04-2018
Hondenuitlaatservice

Linda werkt op een natuurlijke en fijne manier met honden. Zij straalt rust uit en dat heeft een goed effect op de honden. Zij observeert de hond en het baasje goed waardoor zij goed kan anticiperen in situaties. Zij is begripvol en motiverend. Zij voelt goed aan wat de honden en het baasje nodig hebben. Kortom, een inspirerende sessie!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
GoossensGeplaatst op 02-05-2018
Blaffen en trekken aan riem

Vandaag is Linda op huisbezoek geweest.zeer bruikzame tip en tools gekregen om het blaf gedrag en trekken aan de riem aan te pakken. Genoeg om mee aan de gang te gaan met onze twee honden. Leerzaam om te horen hoe doe ik het zelf naar de honden en wat kan ik daar zelf in veranderen.

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
christineGeplaatst op 21-07-2018
vakantieopvang

Linda heb ik per toeval ontdekt toen ik last minute op zoek was voor vakantie opvang. Wat een fantastisch opvang adres. Linda is vreselijk gek met honden. Je hond heeft er zelf echt een top vakantie. Toen Spike hier logeerde was het erg warm. Ze ging elke dag lekker met hem zwemmen, ging steeds naar een ander park en verwende hem met lekkernijen tijdens het wk voetbal. Ik genoot van de filmpje die ze ons stuurde, ik zag dat onze hond enorm veel plezier had en echt aan het genieten was bij Linda. Tegelijkertijd heeft ze in korte tijd hem leren lopen zonder trekken aan de riem en kan hij nu rustig voorbij katten lopen. Toen we Spike ophaalde kregen we een enorm relaxed hond terug.Echt wat een topper is die Linda. Ben enorm blij dat ik haar ontmoet heb en weet dat ik nu een geweldig opvangadres voor onze hond heb. Het is echt genieten om te zien dat je hond het zo goed heeft. Nogmaals veel dank Linda

Positief beoordeeld Positief beoordeeld
Sam van der MeijdenGeplaatst op 27-04-2020
Training

Mijn hond is 4 dagen bij Linda geweest. Ik heb elke dag een filmpje gekregen met de vooruitgangen die hij die dag heeft geboekt. Ze gaat geweldig te werk en werkt met vertrouwen. Ze heeft goeie tips en is duidelijk in hoe je ze het beste kan uitvoeren! Het was een super fijne ervaring en zou haar aan iedereen aanraden!! Wat een super vrouw!

Positief beoordeeld Positief beoordeeld

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *