• Aanmelden
  • Inloggen
Home Oppas gezocht

Oppas gezocht

Geen Foto
Prijs: N.o.t.k (Nader overeen te komen)
Geplaatst op: 01 juni 2019
Bekeken: 218 keer
Beoordeling: Positief 0 Negatief 0

Fam. Sylvia & Henk

3 maanden, 3 weken actief
Beuningen

Advertentietypen

  • Particuliere oppas

Beschrijving

Gezocht: oppas

Voor onze kinderen met haren en een staart ( 2 welsh Corgi Cardigans) zijn wij op naar iemand die tijdens vakanties etc het ouderschap even over wil nemen🙃

Katten kunnen ze mee samen maar als ze beginnen te rennen is het wel een sport om ze achterna te rennen. Met andere honden gaat het soms goed en soms niet. Liever geen kleine kinderen om ook die reden van het drijven met rennen.

Soms zijn ze op zichzelf en andere momenten is het me and my shadow, En hebben ze momenten waarop ze komen vragen om aandacht, spelen en knuffelen en kruipen dan bij je op de bank. Zij zijn dol op wandelen en ook lekker in de tuin ravotten waarbij de een het liefst met allerlei speeltjes in zijn bek, de andere aan het drijven is 😂 Ze kunnen heel goed alleen zijn. En ze maken niks kapot.

Wij vinden het niet fijn om onze honden naar een pension te brengen, ook al is deze nog zo goed, dat is echt ons gevoel, en voor een jaar of 7 terug hadden wij met onze vorige honden, een hele lieve oppas echter zij moest toen uiteindelijk wegens gezondheids redenen stoppen. En dus hadden wij besloten toen wij deze twee boefjes hadden, dat wij onze Corgis altijd met ons mee namen.
Echter nu een aantal jaren later wilde wij toch weer eens kijken of wij misschien een nieuwe lieve oppas kunnen vinden voor onze harige kids voor bv vakanties of gewoon als we eens een dagje weg moeten of een uitje hebben.

Wij wonen zelf in Beuningen bij Nijmegen en wilde deze zomer misschien toch samen een keertje weg, omdat het toch vorig jaar erg warm was daar en zoeken dus een oppas die vanuit hier thuis voor onze harige Kids willen zorgen. Het gaat tijdens een vakantie dus om een dag en nacht oppas bij ons thuis. Een vergoeding natuurlijk in overleg.

Mocht je denken hé dat is iets voor mij, en ervaring hebben met Corgis, want het zijn grote honden in een klein jasje, dan horen wij graag van jou en wie weet klikt het en komen wij er samen uit.

Groetjes,
Sylvia & Henk

Werkzaam in

  • Heel Nederland
  • Nijmegen
  • Gelderland

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 0

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *