• Aanmelden
 • Inloggen
Home Betrouwbare en ervaren oppas in huiselijke sfeer

Betrouwbare en ervaren oppas in huiselijke sfeer

Foto
Prijs: €10 per dag
Geplaatst op: 12 april 2018
Bekeken: 112 keer
Beoordeling: Positief 0 Negatief 0

Mevr. Silvia van Straten

3 jaar, 11 maanden, 1 week en 6 dagen actief
Winterswijk
Tel: telnr
honden-oppas.123website.nl

 • Foto_4311
 • Foto_4312
 • Foto_4313
 • Foto_4314
 • Foto_4315
 • Foto_4316

Advertentietypen

 • Particuliere oppas
 • Pension of dagopvang
 • Uitlaatservice

Beschrijving

Liefdevol oppasadres voor uw hond voor vakanties en dagjes weg!

Ik ben Silvia, 29 jaar en woon samen met mijn vriend Wilco in Winterswijk. Ik heb mijn diploma's MBO dierverzorging en HBO diermanagement op zak.

Voordat ik aan mijn opleidingen begon, was ik natuurlijk al gek op honden en hielt mij er veel mee bezig. Maar dankzij mijn opleidingen heb ik steeds meer over huisdieren kunnen leren en heb ik mij gespecialiseerd in honden. Denk hierbij aan: verzorging, huisvesting, ziekte herkenning, voeding, medicatie, gedrag, rassenkennis en ga zo maar door!
Daarnaast heb ik in de praktijk veel meegemaakt en ervaring opgedaan, doordat ik stages heb gelopen en gewerkt in: honden-/kattenpensions, een trimsalon (zowel voor honden als voor katten), een hondenuitlaatservice, dierenwinkels, en bij een kynologisch instructeur en gedragstherapeut voor honden.


Oppas in huiselijke sfeer
Al vanaf 15-jarige leeftijd pas ik regelmatig op honden en voor enkele jaren bood ik mijn hondenoppas-service fulltime aan in Leeuwarden. Ik was gaan doen wat ik het liefste doe; met de honden bezig zijn! Sinds april 2018 wonen wij in Winterswijk en ben ik aan het kijken of het te realiseren is om mijn oppaswerk hier voort te zetten. Ik bied zowel dagopvang als oppas voor langere periodes (inclusief overnachting) aan.

Er zijn geen kennels, maar de honden verblijven dag en nacht bij ons in huis alsof het onze eigen honden zijn. Tevens is er een grote tuin voor de honden beschikbaar. Onze tuin is op het moment helaas nog niet goed afgesloten, maar dit willen wij nog gaan aanpassen. Verder mogen allerlei manden, kleden en speeltjes gebruikt worden.

Wij vinden het belangrijk dat de honden het naar hun zin hebben, maar dat zij hier in huis ook hun rust kunnen vinden en zich ontspannen, dat ze zich veilig voelen en zich kunnen terug trekken wanneer zij dat nodig vinden.

Zelf hebben wij (nog) geen hond, maar wel ruime ervaring met vele rassen en alle leeftijden; ook pups. Jong of oud, groot of klein; in principe zijn alle honden welkom bij ons in huis. Het is voor ons wel zo prettig dat de oppashonden eventjes alleen thuis kunnen zijn als ik bijvoorbeeld een boodschap aan het doen ben. Wij vinden het vanzelfsprekend dat de honden hier geen uren alleen worden gelaten.

Kennismaking
Voorafgaande aan het oppassen vindt er een vrijblijvende kennismaking plaats. Hier zitten geen kosten aan verbonden en vindt plaats bij ons thuis. U heeft dan de gelegenheid om te zien waar uw hond terecht komt en uw viervoeter kan rustig rondsnuffelen om te onderzoeken of het nieuwe oppasadres hem of haar bevalt. Ook voor ons is het fijn de hond van te voren al eens te zien.

Tijdens de kennismaking kunt u al uw vragen stellen en wensen aangeven. Wij vinden het belangrijk om bij het oppassen zoveel mogelijk rekening te houden met de 'grenzen' die thuis ook gelden voor de hond.
Wanneer uw hond voor een langere periode bij ons zal verblijven, is het wenselijk dat hij/zij van te voren een nachtje komt 'proefdraaien'. Zo kunnen wij alvast zien of de hond zich fijn voelt bij ons in huis en kunt u uiteindelijk met een gerust gevoel op vakantie!

Vergoeding
Voor dagopvang vragen wij een vergoeding van 10,- per dag en voor vakantie-oppas 12,50 per dag. Bij vakantie-oppas rekenen wij de dag waarop u de hond weer komt ophalen als dagopvang.

De tarieven zijn ongeacht het tijdstip van brengen of halen; u kunt dus de hele dag van de oppasdienst gebruik maken. Wij zijn flexibel in breng- en ophaaltijden; hier hebben wij geen vaste tijden voor. De honden kunnen op een afgesproken tijdstip tussen 7:00 en 21:00 uur gebracht en/of gehaald worden. Wij proberen ons zoveel mogelijk aan uw wensen aan te passen.


Heeft u vragen en/of zoekt u een betrouwbare, maar vooral ook liefdevolle oppas? Neem vrijblijvend contact op.

Om uw vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, is het wenselijk dat uw e-mail minimaal de volgende informatie bevat: ras, leeftijd, geslacht (gecastreerd/gesteriliseerd) en data waarop het oppassen nodig is.

Wij kijken uit naar uw reactie!


Groetjes Silvia van Straten

honden-oppas@outlook.com

http:honden-oppas.123website.nl

Werkzaam in

 • Gelderland

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 0

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *