• Aanmelden
  • Inloggen
Home Ervaren hondenliefhebber gezocht voor uitlaatservice

Ervaren hondenliefhebber gezocht voor uitlaatservice

Foto
Prijs: N.o.t.k (Nader overeen te komen)
Geplaatst op: 20 december 2015
Bekeken: 584 keer
Beoordeling: Positief 0 Negatief 0

Suzanne Wagemaker, DogZ! Hondenuitlaatservice

6 jaar, 3 maanden, 4 weken actief
Amstelveen
Tel: telnr
www.dogzhondenuitlaatservice.nl

Advertentietypen

  • Anders

Beschrijving

Hallo hondenliefhebber,

Voor mijn uitmaatservice ben ik opzoek naar een ervaren hondenliefhebber die in iedergeval in het nieuwe jaar twee weken voor mij kan komen werken.

DogZ! Hondenuitlaatservice is een professionele en persoonlijke uitlaatservice in Amstelveen. DogZ! loopt met maximaal 8 lieve honden 5 dagen per week twee rondes per dag ruim een uur in het Amsterdamse Bos. Alle hondjes worden met de uitgeruste DogZ! bus thuis opgehaald en thuis gebracht.

Wie zoek ik?
Iemand die affiniteit heeft met honden.En (aantoonbaar) ervaring heeft met honden. Minimaal 18 jaar oud is en in de omgeving van Amstelveen woont. Ook moet de gene in het bezit zijn van een autorijbewijs. En redelijk beschikbaar is in het nieuwe jaar voor de inweken periode en de werk periode.

Waar gaat het om?
Voor in ieder geval twee weken werken bij een hele leuk hondenuitlaatservice met super geweldige honden. Lekker wandelen in het bos met leuke hondenvriendjes. Vooraf is er een meeloopdag(en) en inwerk periode. Je moet wel van auto rijden houden. :D


Heb je interesse? Ben jij de gene die ik zoek? Of heb je vragen/meer weten? Stuur dan een mail! Bij interesse en vragen kun je mailen naar: info@dogzhondenuitlaatservice.nl bij interesse graag je CV + verhaal; wie ben je? Wat is je ervaring? Waarom wil je komen werken ect. mee mailen.

Of deel het verder!

Werkzaam in

  • Hoofddorp
  • Noord-Holland
  • Amsterdam

Neem contact op met de adverteerder

Reacties

Beoordelingen

Positief 0 Negatief 0

Plaats een beoordeling

Uw naam: *
Dienstomschrijving: *
Uw ervaring: *
Uw beoordeling: *
     
Uw e-mailadres: *
Antwoord de vraag: *